Projektfolyamat
I. ELEMZÉS
Bevételelemzés – miből termelődik az árrés és hogyan optimalizáljuk, kommunikáljuk amit szeretnénk eladni – USP meghatározása
Nyersanyagár-elemzés – az ELÁBÉ a fókuszban
Menu engineering
Költségelemzés – bérköltség és egyéb költségek áttekintése kiemelt figyelmet fordítva a tisztítószer- és segédanyagfelhasználására valamint a karbantartás- és energiaköltségekre.
Pénzügyi terv (budget) készítés – KPI
II. MEGVALÓSÍTÁS
Bevétel növelése: marketing mix összeállítása (kínálat, árstruktúra, hirdetés, helyi sajátosságok), trendek követése (paleo, gluténmentes, laktózérzékeny stb.), étteremvezetés – tanácsadás
Food cost racionalizálás: receptúra adatbázis kialakítása, kalkulációs listák készítése, gyártási folyamat sztenderdizálása, betanítása
Beruházási igény felmérése, értékcsökkenés tervezése: megtérülés számítás a szükséges konyhatechnológia beruházáshoz
Egyéb költségek csökkentése: energiatakarékos gépek és világítás, munkaruha egységesítés, pénzügyi költségek optimalizálása, tisztítószer használati sztenderd implementálása, tartós fogyóeszközök beszerzése
III. KONTROLLING
Eredményértékelés: napi,heti, havi gyakoriságú elemzés
Konzultációs időpont egyeztetés: iroda@bekeszites.hu