Projektfolyamat

I. ELEMZÉS

Bevételelemzés – miből termelődik az árrés és hogyan optimalizáljuk, kommunikáljuk amit szeretnénk eladni – USP meghatározása
Nyersanyagár-elemzés – az ELÁBÉ a fókuszban
Menu engineering
Költségelemzés – bérköltség és egyéb költségek áttekintése kiemelt figyelmet fordítva a tisztítószer- és segédanyagfelhasználására valamint a karbantartás- és energiaköltségekre.

Pénzügyi terv (budget) készítés – KPI

II. MEGVALÓSÍTÁS

Bevétel növelése: marketing mix összeállítása (kínálat, árstruktúra, hirdetés, helyi sajátosságok), trendek követése (paleo, gluténmentes, laktózérzékeny stb.), étteremvezetés – tanácsadás

Food cost racionalizálás: receptúra adatbázis kialakítása, kalkulációs listák készítése, gyártási folyamat sztenderdizálása, betanítása

Beruházási igény felmérése, értékcsökkenés tervezése: megtérülés számítás a szükséges konyhatechnológia beruházáshoz

Egyéb költségek csökkentése: energiatakarékos gépek és világítás, munkaruha egységesítés, pénzügyi költségek optimalizálása, tisztítószer használati sztenderd implementálása, tartós fogyóeszközök beszerzése

III. KONTROLLING

Eredményértékelés: napi,heti, havi gyakoriságú elemzés

Konzultációs időpont egyeztetés: iroda@bekeszites.hu

IV. HAZAI ÉS NEMZETKÖZI REFERENCIÁK